Innovatielab

Innovatielab: anders organiseren met Workitects

Aanbod Alimento

Voel je druk op je organisatie? Brengen veranderingen de productiviteit in gedrang, of zijn je medewerkers niet ‘mee’? Of wil je gewoon het allerbeste uit je bedrijf en je team halen? Dan helpt het ‘Innovatielab: anders organiseren’ je om een frisse start te maken.

Innovatielab, ook voor jouw bedrijf?

Via het Innovatielab ontdek je wat beter organiseren kan teweegbrengen in jouw bedrijf. De praktische vierdaagse workshop besteedt ruime aandacht aan de specifieke uitdagingen op jouw werkvloer.

Je leert er welke ingrepen in de werkorganisatie winst opleveren en je werkt die veranderingen zelf ook concreet uit. Dit alles onder begeleiding van een van de experts van onze partner Workitects.

Vier sessies, acht bouwstenen, één organisatiecanvas

De vier sessies verlopen volgens de bouwstenen van het organisatiecanvas van Workitects. Dat canvas behandelt zowel de hardere als de zachtere kanten van een bedrijf: de processen en structuur enerzijds (onder) en de mens en cultuur (boven) anderzijds.

Het resultaat van deze sessies? Een klare analyse van het eigen bedrijf en handvaten om te evolueren naar een efficiëntere organisatiestructuur.